ΟΔΗΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Αγαπητέ επισκέπτη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο Ανεμος Hotel. Αυτός ο κατάλογος ξενοδοχείων σας δίνει μια εμπεριστατωμένη εικόνα για όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που διαθέτει. Αν έχετε επιπλέον ερώτηση επικοινωνήστε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή και να απολαύσετε το χρόνο σας στην Αγία Τριάδα.

Υποδοχή ανοικτή επί 8  ώρες

Το ξενοδοχείο μας έχει ανοιχτή υποδοχή επί 8 ώρες , με εσωτερική ή εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση επί 24 ώρες.Υπηρεσία αφύπνισης και τηλεφωνική πρόσβαση επι 24 ώρες.

Κλιματισμός & Θέρμανση

Ολα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό για την άνεση σας. Εαν χρειάζεστε βοήθεια ή εχετε ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα παρακαλόυμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή μας.

Αεροδρόμιο- μεταφορές

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απέχει 15 χλμ από το ξενοδοχείο.Εαν επιθυμείτε να οργανώσουμε μεταφορά από το αεροδρόμιο, η ομάδα υποδοχής είναι ευτυχής να σας βοηθήσεισε αυτό το θέμα.

Ολοκλήρωση Διαμονής

Η ώρα αναχώρησης είναι 12.00, μεσημέρι. Η Ρεσεψιόν θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην πόλη πριν φύγετε

Πιστωτικές κάρτες

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: MasterCard & VISA

Διαδίκτιο

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο idernet.Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση σας, επικοινωνήστε με την Υποδοχή

Τεχνική Υποστήριξη

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τον υπολογιστή σας, τη σύνδεσή στο διαδίκτιο, κλπ. Παρακαλούμε καλέστε την Υποδοχή για να σας βοηθήσει

Υπηρεσία Σιδερώματος

Μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσία σιδερώματος.Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας στην υποδοχή.

Pet Friendly Hotel

Το ξενοδοχείο μας δηλώνει pet friendly, σας περιμένουμε με το ζωάκι σας(με ενημέρωση της υποδοχής κατά την κράτηση)

Παροχή πρωινού

Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες σε ειδικές συσκευασίες πρωινό εφόσον ζητηθεί. (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν)

Παροχή φαγητού

Στο εισόγειο του ξενοδοχείου λειτουγεί εστιατόριο

Καθαριότητα

Εαν χρειάζεστε επιπλέον πετσέτα, επιπλέον μαξιλάρι ή σιδερώστρα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Για επιπλέον υπηρεσίες καθαρισμού επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν.

Παροχή tablet

Δυνατότητα παροχής tablet, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

Κέντρο Επιχειρηματικότητας

Αν θέλετε να στείλετε ένα φαξ ή να κάνετε ένα αντίγραφο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομαδα Υποδοχής για να σας βοηθήσουμε.Υπάρχει για τους πελάτες μας κοινόχρηστος υπολογιστής και δυνατότητα εκτύπωσης, φαξ, και σάρωσης (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν). Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη.

Δυνατότητα προσθήκης παιδικού κρεβατιού (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν)

Οδηγός ξενοδοχειακών υπηρεσιών σε τουλάχιστον δύο γλώσσες (έντυπος ή ηλεκρονικός)